SEO optimalisatie

Onze aanpak van SEO is uniek opgebouwd rond wat we weten dat werkt ... en wat we weten dat niet werkt.

Betaalbaar online marketing voor iedereen

Meer dan 10 jaar ervaring

Persoonlijke benadering

search engine optimization
zoekmachine optimalisatie

Over SEO

Uw website optimaliseren voor zoekmachines​

Door onze jaren ervaring weten wij welke oude technieken nog werken en combineren dit met nieuwe technieken die werken. Zo willen wij het verschil maken en onze klanten hun websites laten scoren in Google.

Wanneer u aan zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimalisation) wil doen, is het belangrijk dat uw website een duidelijke en overzichtelijke structuur heeft. Dit is niet enkel van groot belang voor de bezoekers van uw website, die zo snel hun doel kunnen bereiken, deze zorgt er ook voor dat zoekmachines de volledige inhoud (content) van uw website kunnen vinden en opnemen in hun zoekresultaten. Bovendien zorgt een duidelijke structuur ervoor dat uw website een gunstige beoordeling krijgt.

Search engine optimization

Waarom kiezen voor onze SEO aanpak?​

U wil website optimalisatie, maar verkiest ook een website die mooi is. Toch is het belangrijk dat deze gemakkelijk vindbaar is via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

De meeste (toekomstige) klanten zoeken online, via deze zoekmachines. Wij doen geen loze beloftes zoals een gegarandeerde toppositie, want dit bepaalt elke zoekmachine zelf. Wat we echter wel doen, is alles in het mogelijke om u zo hoog mogelijk te krijgen.

voordelen SEO

Hogere score​, hogere winsten

Mensen die via de zoekmachines op uw website terechtkomen, zijn op zoek naar informatie over de producten en diensten die u aanbiedt. Als u erin slaagt om ze goede informatie te bieden, wint u hun vertrouwen. Hoe beter u de inhoud of content van uw website optimaliseert, hoe vlotter die bezoekers klant worden. En uiteindelijk is die conversie het doel van uw website. Bovendien analyseren zoekmachines zoals Google steeds meer de inhoud van een website, bepalen ze er de waarde van en houden daar rekening mee bij het aanbieden van hun resultatenpagina’s.

SEO

Testimonials m-i-m

Wat onze klanten zeggen

Door de jaren hebben wij bestaande bedrijven en start-ups geholpen om hun online aanwezigheid te verbeteren. Wij helpen ambitieuze bedrijven zoals jij, meer omzet te maken door aanwezigheid, kwalitatief verkeer, connectie met de bezoeker te creëren.

Laten we samen jou merk bouwen