Adverteren in Google

Wij zijn een toonaangevend Google Ads bureau dat zich richt op uw succes als geheel.

Betaalbaar online marketing voor iedereen

Meer dan 10 jaar ervaring

Persoonlijke benadering

Over Google Ads

Online adverteren met SEA

Adverteren binnen zoekmachines zoals Google, Google Ads genaamd (SEA), is de meest efficiënte vorm van online adverteren. Dit komt omdat u niets betaalt wanneer er geen bezoekers op je website komen. Tevens verschijnt uw advertentie enkel wanneer men een relevant zoekwoord binnen de zoekmachine opgeeft. Op deze manier krijgt u enkel geïnteresseerde bezoekers over de vloer.

Of u nu conversies, verkeer naar uw website, of beide wilt verhogen, onze Google Ads management diensten kunnen u helpen uw doelen te bereiken. Met honderden beheerde campagnes en een klantbehoud van 91%, zijn wij de keuze voor uw Ads campagnes.

Type Ads

Welke soorten Google Ads zijn er

Snel kwalitatief verkeer naar je website brengen?

Een Google Ads campagne is een uiterst geschikt middel om dit te bereiken. Aan de hand van tekst advertenties ga je adverteren in Google.

Google search campagne

Aan de hand van zoekwoorden gaan we bepalen wanneer je advertenties getoond moeten worden. Een zoekadvertentie wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google. Dit is boven de normale, organische resultaten.Aan de hand van targeting locatie, taal, enz… bepaal je wie en waar je Google Ads worden getoond.

Google Display campagne

Binnen het Google Display Network bestaan duizenden websites waarop tekst- en/of beeldadvertenties geplaatst kunnen worden. Deze zijn opgesplitst in categorieën, wat toelaat rekening te houden met de context van de specifieke webpagina’s. Dit maakt de mogelijkheid om je reclameboodschappen heel gericht te plaatsen.

Google Shopping campagne

Google Shopping is ideaal voor iedereen met een webshop. Dit is een speciale advertentie in Google waar bezoekers producten te zien krijgen relevant aan hun zoekopdracht. Hierdoor promoot je artikelen uit jouw webshop.Wanneer het zoekwoord van de bezoeker relevant is voor een bepaald product krijgt de bezoeker deze te zien binnen de gesponsorde resultaten. Onze ervaring is dat Google Shopping leidt tot aanmerkelijk meer conversies.

Testimonials m-i-m

Wat onze klanten zeggen

Door de jaren hebben wij bestaande bedrijven en start-ups geholpen om hun online aanwezigheid te verbeteren. Wij helpen ambitieuze bedrijven zoals jij, meer omzet te maken door aanwezigheid, kwalitatief verkeer, connectie met de bezoeker te creëren.

Laten we samen jou merk bouwen