Linkbuilding bureau antwerpen

Linkbuilding Agency

Waarom kiezen voor ons linkbuilding bureau?

 • Wij werken steeds resultaat gericht
 • Bewezen resultaten met andere klanten
 • Op maat van jouw budget
 • 100% veilige linkbuilding
 • Geld terug garantie (info bij onze pakketten)

Linkbuilding Agency in antwerpen voor Succesvolle SEO Resultaten

Wat is Linkbuilding Agency?

Een Linkbuilding Bureau vormt een cruciaal onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en richt zich op het verkrijgen van hoogwaardige backlinks naar je website. Backlinks zijn links van andere websites die naar jouw site verwijzen en dienen als een blijk van vertrouwen voor zoekmachines zoals Google. Hoe meer kwalitatieve backlinks je verzamelt, hoe hoger je website zal ranken in de zoekresultaten. Dit leidt niet alleen tot een betere zichtbaarheid, maar ook tot een toename van het verkeer naar je site.

Bij ons linkbuilding agency begrijpen we de impact van effectieve linkbuilding in Antwerpen en hoe dit kan bijdragen aan het succes van je online aanwezigheid. Ons team van linkbuilding specialisten zet zich in om je website hoger te laten scoren door gebruik te maken van strategische en ethische linkbuilding technieken.

Onze aanpak:

Analyse

We beginnen met een analyse van je linkprofiel: welke sites linken naar jou en hoe verhoudt dit zich tot je concurrenten.

Strategie

Op basis van de analyse maken we een strategie om backlinks van kwalitatieve websites te verkrijgen.

Outreach

We benaderen relevante websites en blogs om waardevolle en relevante backlinks te verkrijgen.

Monitoring

We volgen je linkprofiel continu en passen onze strategie aan waar nodig. Maandelijks krijg je een rapport met de voortgang en resultaten.

De Voordelen van Linkbuilding Bureau

Linkbuilding agency is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) dat significant kan bijdragen aan de online zichtbaarheid en het succes van je website. Een effectieve linkbuilding strategie biedt diverse voordelen, waaronder:

 •  

Enkele van onze resultaten

Beauty-licious, een snelgroeiende specialist in make-up en kapsels, met een focus op bruidsmake-up en -kapsels, wilde hun online zichtbaarheid vergroten en meer organisch verkeer aantrekken met een beperkt budget.

Aanpak:
Ons team voerde een grondige analyse uit van het linkprofiel van Beauty-licious en ontwikkelde een op maat gemaakte linkbuilding strategie. We richtten ons op het verkrijgen van backlinks van gerenommeerde websites in de schoonheids- en lifestyle-sector.

Resultaten:
Binnen zes maanden zagen we indrukwekkende resultaten:

 • Een aanzienlijke stijging van het organische verkeer.
 • Verbeterde zoekmachineposities voor belangrijke zoekwoorden.

De grafiek toont de groei van de website van Beauty-licious over een periode van zes maanden met een lager maandbudget voor linkbuilding. Deze gestage groei bewijst de effectiviteit van onze strategische aanpak.

Conclusie:
Dankzij onze gerichte en kosteneffectieve linkbuilding strategie heeft Beauty-licious nu een sterkere online aanwezigheid en blijft hun verkeer en omzet stijgen.

linkbuilding

Sketchup3D.be, een officiële verdeler van het 3D-modelleringsprogramma SketchUp, had als doel hun online zichtbaarheid te vergroten en meer organisch verkeer naar hun website te trekken. Met een gemiddeld budget begonnen ze aan een linkbuilding campagne.

Aanpak:
We startten met een diepgaande evaluatie van het linkprofiel van Sketchup3D.be. Vervolgens ontwikkelden we een strategisch plan om hoogwaardige backlinks te verkrijgen van prominente websites binnen de technologie- en ontwerpsector. Onze aanpak was gericht op het versterken van de autoriteit van Sketchup3D.be door middel van relevante en waardevolle content.

Resultaten:
In de loop van een jaar behaalde Sketchup3D.be opmerkelijke resultaten:

 • Het organische verkeer naar de website nam aanzienlijk toe.
 • De website klom aanzienlijk in de zoekresultaten voor belangrijke zoekwoorden gerelateerd aan 3D-modellering en SketchUp.

De bijgevoegde grafiek illustreert de groei van de website van Sketchup3D.be over een periode van twaalf maanden. De gestage toename in organisch verkeer en verbeterde zoekmachineposities tonen de effectiviteit van onze linkbuilding strategie.

Conclusie:
Onze doeltreffende en doelgerichte linkbuilding strategie heeft Sketchup3D.be geholpen om hun online zichtbaarheid te verbeteren. Als gevolg hiervan zagen ze een continue toename in verkeer en versterkten ze hun positie in de markt. Deze resultaten bevestigen het succes van onze aanpak en de waarde van gerichte linkbuilding.

Verwijs Seafood, een vooraanstaande leverancier en groothandel gespecialiseerd in de import van vis, wilde hun digitale voetafdruk vergroten en meer organisch verkeer naar hun website genereren. Met een gemiddeld budget besloten ze een linkbuilding campagne te starten om deze doelen te bereiken.

Aanpak:
We begonnen met een uitgebreide audit van het linkprofiel van Verwijs Seafood. Op basis van deze analyse ontwikkelden we een strategie gericht op het verkrijgen van backlinks van invloedrijke websites binnen de voedingsmiddelen- en horecasector. Onze contentstrategie omvatte het creëren van hoogwaardige, informatieve artikelen over de voordelen van verse vis, duurzame visserijpraktijken en heerlijke visrecepten.

Resultaten:
Binnen twaalf maanden behaalden we voor Verwijs Seafood opmerkelijke resultaten:

 • Een aanzienlijke stijging in organisch verkeer naar hun website.
 • Verbeterde rankings voor cruciale zoekwoorden zoals “import van vis” en “vis groothandel”.

De grafiek laat een duidelijke groei zien van het organische verkeer naar de website van Verwijs Seafood over de afgelopen twaalf maanden. Deze constante verbetering in zoekmachineposities en verkeer benadrukt de succesfactoren van onze linkbuilding strategie.

Conclusie:
Dankzij onze op maat gemaakte linkbuilding aanpak heeft Verwijs Seafood een sterkere online aanwezigheid opgebouwd. Dit resulteerde in een voortdurende toename van het verkeer naar hun website en een versterkte marktpositie. Het succes van deze campagne onderstreept de waarde van gerichte linkbuilding voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

BL Schoonheidssalon, een gevestigd schoonheidssalon in Antwerpen, lanceerde recentelijk een nieuwe website en domein om hun online aanwezigheid te versterken. Om de zichtbaarheid van hun nieuwe website te vergroten, begonnen ze met een linkbuilding campagne van vier maanden, die nog steeds loopt.

Aanpak:
Ons team voerde een uitgebreide analyse uit van het nieuwe linkprofiel en de concurrentie in de schoonheidssector. We ontwikkelden een gerichte linkbuilding strategie gericht op het verkrijgen van backlinks van invloedrijke schoonheids- en lifestyle-websites.

Onze contentstrategie omvatte het creëren van hoogwaardige artikelen, tips over schoonheidsbehandelingen en klantrecensies om de autoriteit van BL Schoonheidssalon te vergroten.

Resultaten tot nu toe:
Na vier maanden intensieve linkbuilding inspanningen zijn de resultaten veelbelovend:

 • Een aanzienlijke toename in organisch verkeer naar de nieuwe website.
 • Verbeterde zoekmachineposities voor belangrijke zoekwoorden zoals “schoonheidssalon Antwerpen” en “professionele schoonheidsbehandelingen”.

De bijgevoegde grafiek toont de groei van de website van BL Schoonheidssalon over de afgelopen vier maanden. Deze gestage toename in verkeer en verbeterde zoekmachineposities bewijzen de effectiviteit van onze strategie.

Conclusie:
Onze gerichte linkbuilding aanpak heeft BL Schoonheidssalon geholpen om snel een sterke online aanwezigheid op te bouwen met hun nieuwe website en domein. De campagne heeft al geleid tot een significante toename in verkeer en zichtbaarheid in zoekmachines, en blijft positieve resultaten opleveren. Het succesverhaal van BL Schoonheidssalon onderstreept het belang en de impact van een goed geplande linkbuilding strategie voor nieuwe websites.

Waarom Linkbuilding Agency

Als bedrijf wil je groeien en je online aanwezigheid versterken. Linkbuilding Bureau is hierbij essentieel. Het gaat niet alleen om hogere posities in zoekmachines, maar ook om het bouwen van een solide basis voor je merk. Backlinks fungeren als aanbevelingen van andere websites, wat je geloofwaardigheid vergroot en potentiële klanten laat zien dat je een betrouwbare bron bent.

Wanneer je consistent kwalitatieve backlinks verkrijgt, versterkt dit je merkidentiteit en helpt het om een grotere en loyalere klantenkring op te bouwen. Het vertrouwen dat gebruikers in je merk hebben, groeit naarmate meer gerenommeerde websites naar je content linken. Dit vertrouwen vertaalt zich in een grotere bereidheid van klanten om zaken met je te doen, waardoor je omzet en marktaandeel kunnen toenemen.

Daarnaast bevordert linkbuilding Agency de vindbaarheid van je website. Hoe beter je website wordt gevonden, hoe meer verkeer je zult genereren. Dit verkeer is cruciaal voor groei, omdat het leidt tot meer interactie, conversies en uiteindelijk winst. Het proces van linkbuilding dwingt je ook om waardevolle relaties binnen je branche op te bouwen, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en samenwerkingen.

Linkbuilding helpt je om je bedrijf te positioneren als een autoriteit in je sector. Wanneer andere invloedrijke websites naar je linken, wordt jouw bedrijf gezien als een betrouwbare en invloedrijke speler. Dit kan deuren openen naar nieuwe markten en doelgroepen, waardoor je bedrijf kan groeien en zich kan uitbreiden.

Kortom, linkbuilding is een strategische investering in de toekomst van je bedrijf. Het ondersteunt niet alleen je SEO-inspanningen, maar draagt ook bij aan de algehele reputatie en groei van je onderneming. Door actief te investeren in linkbuilding Bureau, leg je de basis voor langdurig succes en duurzame groei.

Wat onze klantenzeggen

Bekijk wat enkele van onze klanten zeggen over hun resultaat dankzij onze linkbuilding pakketten.

Beauty-Licious
Catia
Lees verder
Onze website scoort nu zeer goed in Google. Waardoor we veel nieuwe aanvragen krijgen. Dit allemaal dankzij de top Linkbuilding van Masters in Marketing.
Sketchup3D
Peter
Lees verder
Onze wens was om op sketchup in top 3 te staan. Door hun advies en hulp in SEO in de website, maar vooral ook dankzij hun kwalitatieve Linkbuilding. Onze website blijft groeien. De domain rate blijft groeien. Ons klanten bestand blijft groeien. Wij zijn zeer tevreden en raden hen echt aan.
VerwijsSeafood
John
Lees verder
Wij hadden een nieuwe website en domein. Om deze internationaal toch beter te laten scoren, kozen we voor Linkbuilding te doen. De resultaten zijn zeer positief en de groei in de zoekmachines ook. Een aanrader!
OneTagger
Tim
Lees verder
Wij zijn een volledig nieuwe product, domein en website. Masters in Marketing heeft er voor gezorgd dat onze domain rate voor lancering reeds boven 25 was. Waardoor de groei in SEO sneller is. We blijven met hun verder werken om nog meer en beter te worden. Top expertise.
Jetstax
Tim
Lees verder
Wij bieden onze producten internationaal aan. Dus was het van belang om de domein goed te ondersteunen. Dankzij Masters in Marketing scoren wij goed en hebben wij dagelijks verkoop.
Saferoads
Steven
Lees verder
Als erkende terugkommoment aanbieder, was het belaangrijk om online zeer goed aanwezig te zijn. Dankzij de SEO uitvoeringen op de website en de kwalitatieve linkbuilding scoort onze website zeer goed en blijft deze nog steeds groeien in de zoekresultaten.
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen over ons Linkbuilding Agency

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van hyperlinks van andere websites naar jouw eigen website. Deze links fungeren als stemmen van vertrouwen, wat helpt bij het verbeteren van je zoekmachine rankings.

Linkbuilding is belangrijk omdat zoekmachines zoals Google links gebruiken als een van de belangrijkste factoren om de autoriteit en relevantie van een website te bepalen. Websites met meer kwalitatieve links hebben doorgaans een hogere ranking in de zoekresultaten.

Linkbuilding werkt door relaties op te bouwen met andere websites en content te creëren die waardevol genoeg is om naar te linken. Externe Linkbuilding. Dit kan variëren van gastblogs schrijven tot het aanvragen van links via e-mail, of het creëren van deelbare content zoals infographics.

Er zijn verschillende soorten links:

 • Inkomende links (backlinks): Links van andere websites naar jouw website.
 • Uitgaande links: Links van jouw website naar andere websites.
 • Interne links: Links tussen pagina’s binnen jouw eigen website.

Kwalitatieve links zijn links die afkomstig zijn van gerenommeerde, relevante en autoritaire websites. Ze dragen meer waarde over naar je website en helpen je beter te ranken in zoekmachines.

Beginnen met linkbuilding kan op verschillende manieren:

 • Maak waardevolle, deelbare content.
 • Neem contact op met bloggers en website-eigenaren in jouw niche.
 • Gastblog op relevante websites.
 • Meld je website aan bij relevante directories.
 • Maak gebruik van social media om je content te promoten.

Het kopen van links wordt afgeraden omdat het tegen de richtlijnen van zoekmachines zoals Google ingaat. Dit kan leiden tot sancties zoals lagere rankings of zelfs deindexering van je website.

Het kan enkele maanden duren voordat je significante resultaten ziet van je linkbuilding inspanningen. Het is een langetermijnstrategie en consistentie is de sleutel tot succes.

Je kunt de kwaliteit van je backlinks controleren met tools zoals Ahrefs, Moz, of SEMrush. Deze tools geven je inzicht in de autoriteit van de websites die naar jouw website linken en helpen je verdachte of schadelijke links te identificeren.

Slechte linkbuilding praktijken, zoals het gebruik van linkfarms of het kopen van links, kunnen leiden tot strafmaatregelen van zoekmachines. Dit kan resulteren in lagere rankings of zelfs een complete deindexering van je website.

Verbeter je linkbuilding strategie door:

 • Regelmatig waardevolle content te creëren.
 • Te netwerken met influencers en autoritaire websites in jouw niche.
 • Het volgen van de laatste SEO-trends en updates.
 • Het analyseren van je concurrenten en hun linkprofiel.

Je kunt zeker zelf linkbuilding doen, vooral als je een klein budget hebt. Echter, het inhuren van een professional of een bureau, dus linkbuilding uitbesteden, kan je strategie versnellen en verbeteren, vooral als je niet de tijd of expertise hebt om het zelf te doen.

Broken links zijn links die niet meer werken omdat de doelpagina is verwijderd of de URL is veranderd. Je kunt broken links gebruiken in je strategie door webmasters te benaderen en ze te wijzen op de kapotte link, terwijl je jouw eigen relevante content als vervanging aanbiedt.

Het aantal backlinks dat je nodig hebt varieert afhankelijk van je niche, concurrentie en de autoriteit van de websites die naar je linken. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit; een paar links van autoritaire websites kunnen effectiever zijn dan veel links van lage kwaliteit.

White-hat linkbuilding omvat ethische, zoekmachinevriendelijke technieken zoals het creëren van waardevolle content en het opbouwen van relaties. Black-hat linkbuilding omvat technieken die in strijd zijn met zoekmachine richtlijnen, zoals linkfarms en betaalde links, en kan leiden tot sancties.

Ja, interne linkbuilding kan je SEO helpen door een duidelijke structuur te creëren en zoekmachines te helpen begrijpen welke pagina’s belangrijk zijn. Het helpt ook bezoekers om gemakkelijker door je website te navigeren.

Het is een goed idee om je linkbuilding strategie minstens één keer per kwartaal te evalueren. Dit helpt je om bij te houden wat werkt, wat niet werkt en om aanpassingen te maken op basis van veranderende zoekmachine algoritmes en trends.

Anchor text is de zichtbare, klikbare tekst in een hyperlink. Het is belangrijk omdat het zoekmachines helpt te begrijpen waar de gelinkte pagina over gaat. Gebruik relevante en beschrijvende anchor text om je SEO te verbeteren.

Ja, er zijn verschillende tools die je kunnen ondersteunen, zoals Ahrefs, Moz, SEMrush, Majestic en Google Search Console. Deze tools kunnen je helpen bij het vinden van linkmogelijkheden, het analyseren van je backlinkprofiel en het volgen van je vooruitgang.

Niche-edits, ook bekend als curated links, zijn links die worden geplaatst in bestaande content op relevante websites. Dit kan een effectieve manier zijn om backlinks te verkrijgen zonder nieuwe content te hoeven creëren.

Social media links zijn niet direct van invloed op je zoekmachine rankings omdat ze meestal no-follow zijn. Echter, ze kunnen indirect helpen door je content zichtbaarheid te geven, wat kan leiden tot meer organische backlinks.

Linkbuilding outreach is het proces van het benaderen van andere website-eigenaren om hen te vragen naar jouw content te linken. Dit kan via e-mail, sociale media of andere communicatiemiddelen en vereist vaak het opbouwen van relaties en het bieden van waarde.

Content clusters zijn groepen van gerelateerde content op je website die naar een centrale pillar page linken. Dit helpt zoekmachines de structuur van je website beter te begrijpen en verhoogt de kans dat andere websites naar je gerelateerde content linken.

Gastbloggen houdt in dat je artikelen schrijft voor andere websites in jouw niche. Dit helpt je niet alleen om backlinks te krijgen, maar ook om je expertise te tonen en een breder publiek te bereiken.

Vermijd slechte linkbuilding praktijken door te focussen op kwaliteit in plaats van kwantiteit, links te verkrijgen van relevante en autoritaire websites, en geen gebruik te maken van black-hat technieken zoals linkfarms of betaalde links.