Website laten maken Aalst

Onze aanpak voor website laten maken Aalst is uniek.

Ben je op zoek naar een gespecialiseerd webdesign bureau Aalst dat jouw website maken kan? Wil je jouw professionele website Aalst laten ontwikkelen door een team van toegewijde experts? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Masters in Marketing staat voor je klaar!

Website laten maken

Waarom een professionele website laten maken Aalst?

Er zijn verschillende redenen waarom je als bedrijf baat hebt bij een website Aalst. Deze redenen zijn vaak specifiek voor jouw bedrijf en hangen samen met de doelstellingen van jouw organisatie. Toch zijn er enkele algemene argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Met een professionele website vergroot je de geloofwaardigheid van jouw onderneming.
  • Informatie is 24/7 beschikbaar voor jouw potentiële klanten.
  • Je gaat aanzienlijk meer mensen kunnen bereiken (en nog meer via online kanalen).
  • Een domeinnaam is gemakkelijk te onthouden.
  • Je kunt jezelf op een zeer toegankelijke manier presenteren.

professionele website laten bouwen Aalst

In wat ga je een website laten maken Aalst?

Hoe kies je in wat je jouw website gaat laten bouwen Aalst?

Masters in Marketing zal je hierbij helpen. Wij gaan aan de hand van jou info bekijken wat voor jou het beste is. Een professionele website laten maken Aalst is een belangrijke stap.

Custom ontwikkeld

Dankzij een custom ontwikkelde website kun je volledige controle hebben over de gebruikerservaring, de navigatiestructuur en de visuele elementen, waardoor je een naadloze en boeiende online ervaring kunt bieden.Een custom ontwikkelde website stelt je in staat om je merkidentiteit nauwkeurig te vertalen naar het digitale domein, met op maat gemaakte branding, kleurenschema's en typografie die consistentie en herkenning bevorderen.

Wordpress website

WordPress is een veelzijdig en schaalbaar CMS (Content Management System) dat geschikt is voor zowel kleine persoonlijke blogs als grote zakelijke websites, waardoor het een populaire keuze is voor verschillende soorten online projecten. Met duizenden thema's en plug-ins kun je een WordPress-website volledig aanpassen aan je specifieke behoeften, van het ontwerp en de functionaliteit tot de SEO-optimalisatie.

Shopify

Een Shopify-website biedt een eenvoudig te gebruiken platform voor het opzetten en beheren van je online winkel, zonder technische kennis of programmeervaardigheden. Shopify biedt krachtige functies zoals betalingsgateways, voorraadbeheer en orderverwerking, waardoor het een populaire keuze is voor ondernemers die een professionele en gebruiksvriendelijke online winkel willen opzetten.

Waarom Masters in Marketing

Waarom Masters in Marketing

Door te kiezen voor Masters in Marketing voor het maken van je website, kun je profiteren van deze voordelen en een professionele online aanwezigheid opbouwen die aansluit bij je zakelijke behoeften.

Een website laten maken Aalst is een belangrijke stap en keuze. Daarom i het belangrijk om een goede en juiste partij te kiezen. Wat zijn onze voordelen:

SEO:
Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Dit helpt om je website beter vindbaar te maken in de zoekresultaten, wat kan leiden tot meer organisch verkeer en potentiële klanten.

Snelheid:
Wij streven ernaar om websites te ontwikkelen die snel laden. Een snelle website zorgt voor een betere gebruikerservaring en kan ook een positief effect hebben op de rangschikking in zoekmachines.

Gebruiksvriendelijk:
Masters in Marketing streeft naar gebruiksvriendelijke websites. Dit betekent dat de navigatie intuïtief is, de inhoud goed gestructureerd is en de gebruikersinterface gemakkelijk te begrijpen is. Dit draagt bij aan een positieve gebruikerservaring en vergroot de kans dat bezoekers op je website blijven en actie ondernemen.

Mobielvriendelijk:
Het team van Masters in Marketing zorgt ervoor dat jouw website volledig responsief is, wat betekent dat het zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten. Dit zorgt voor een optimale ervaring voor gebruikers die je website bezoeken via mobiele apparaten.

Zelf aanpassingen:
Met een website die door Masters in Marketing is gemaakt, kun je zelf eenvoudige aanpassingen doen zonder technische kennis. Dit geeft je de flexibiliteit om inhoud bij te werken, afbeeldingen toe te voegen en nieuwe pagina’s te maken wanneer dat nodig is.

Meten is weten:
Wij zorgen voor de integratie van Google analytics, Google tag manager, Meta pixel, Google Ads en vele andere. Zo kan je zelf goed weten wat er op je website gebeurd. Dit is ook belangrijk voor je online marketing.

Scoren in Google

Met je website scoren in Google?

Wanneer we een nieuwe website bouwen, wordt er al snel vanuit gegaan dat deze voor betere posities in Google zal zorgen. Iedereen wil graag als nummer 1 in Google verschijnen. Maar dit is niet zo makkelijk dan wat men denkt.

Door onze jaren ervaring in SEO, bouwen wij elke website vanuit de gedachte om deze goed te laten bevinden door Google. Zo houden wij rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren en de on-page SEO-regels voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Technische SEO punten:

Deze punten worden bij het ontwikkelen van een website opgevolgd. Zodat uw website 100% voldoet aan de eisen van technische SEO.

One-page SEO punten:

Deze punten worden invullen van een website opgevolgd. Zodat de pagina’s en de content voldoen aan de nodige on-page SEO.

Portfolio

Enkele voorbeelden uit ons portfolio

Masters in Marketing bouwde al voor vele bedrijven mooie websites. wij bouwden reeds websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, start-ups en scale-ups, maar ook voor grote organisaties.  Bij Masters in Marketing ben jij aan het juiste adres voor het laten bouwen van jouw website. Weet dat in jouw project er veel tot alles mogelijk is.

Vorige slide
Volgende slide

Hoeveel kost een website Aalst?

Hoeveel kan een website Aalst kosten?

De kost voor het laten ontwikkelen van een website kan je gemiddeld tussen de € 1200,- en € 6000,- verwachten. Echter kan deze prijs oplopen.

Door speciale wensen, aparte ontwikkeling tools, webshop, API koppelingen, …  Daarom plannen wij steeds een info gesprek met de klant om tot het juiste voorstel te komen.

 

Website ontwerpen

Voor je design heb je de keuze tussen werken met een builder of een op maat gemaakt design. Keuze voor de builder is voordeliger maar op maat is unieker, betere code en meer vrijheid.

Functies

Er bestaan alle denkbare functies voor in websites. Zoals het maken van een externe koppeling (API) of integraties van tools. Zodat je website de juiste data weergeeft.

Content

Het vullen van je website met kwalitatieve en informatieve tekst in een noodzaak. Wij kijken de tekst na voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Online Marketing

Voor je design heb je de keuze tussen werken met een builder of een op maat gemaakt design. Keuze voor de builder is voordeliger maar op maat is unieker, betere code en meer vrijheid.

Veel gestelde vragen over websites

Wij komen veel vragen tegen van bedrijven die door ons een website laten ontwikkelen Aalst. We hebben de meestvoorkomende even samengevat voor jou.

Het korte en makkelijk antwoord is JA. Als we praten over het design, content en eventueel foto’s. Deze zijn steeds jouw eigendom. Echter voor domeinnaam, hosting, database, … zijn er een aantal regels verbonden.

De duur van de ontwikkeling van een website is afhankelijk van vele verschillende factoren. Hoe snel krijgen wij de info van de klant, zijn de foto’s aanwezig, wie schrijft de content, … Wij kunnen op 3 maanden tijd een website aanleveren, maar zoals vermeld wordt deze tijd beïnvloed door snelheid van het aanleveren van de nodige info en materialen van de klant en de extra ontwikkeling van API of tools.

Wie vandaag opzoek gaat naar informatie, gebruikt hiervoor in vele gevallen een zoekmachine zoals Google. Daarom is het belangrijk om te investeren in online marketing, om in deze zoekmachines beter te gaan scoren. Daarnaast is het voor vele klanten ook interessant om actiever te zijn op de social media kanalen. Zodat hun bereik en volgers groeien. Hoe meer activiteit op verschillende kanalen, hoe meer uw brand zal groeien. Wij kunnen jou als bedrijf hierbij helpen!

Google komt regelmatig met een bot over alle bestaande webpagina’s. Dit doet hij om deze pagina’s te indexeren. Wanner wij voor jouw een website bouwen, melden wij deze ook steeds aan met een sitemap in search console. Dit om de bot sneller en duidelijk te vertellen hoe je website opgebouwd is.

Om hoger te scoren in Google, dien je aan SEO te doen. Masters in Marketing is reeds meer dan 10 jaar actief in SEO en kan jouw hierbij helpen. Wij gaan dan kijken wat er nodig is om je website naar boven te krijgen. Volgens dat onderzoek, doen wij een voorstel en kunnen wij onze kennis en technieken laten werken.

Kwalitatieve en informatieve content is in de eerste plaats geschreven voor de bezoeker. Dit is content die de bezoeker meer duidelijkheid geeft over wat je als bedrijf te bieden hebt over het onderwerp waar de bezoeker op gezocht heeft.

Geef voldoende informatie over het onderwerp en vertel wat jouw bedrijf te bieden heeft. Waarom is jouw bedrijf de juiste partner.

Een website is je online uithangbord/etalage. Om veel mensen op je website te krijgen, dien je, zoals reed vermeld aan SEO te doen. Wanneer er dan iemand op je website komt, dient er nagekeken te worden of de info en de call to action goed opgebouwd zijn. Als de content en de flow van de pagina goed zijn, dan zal deze meer contacten opleveren dan wanner dit niet goed staat. Conversie optimalisatie is een specialisatie die wij in huis hebben.

Testimonials m-i-m

Wat onze klanten zeggen

Door de jaren hebben wij bestaande bedrijven en start-ups geholpen om hun online aanwezigheid te verbeteren. Wij helpen ambitieuze bedrijven zoals jij, meer omzet te maken door aanwezigheid, kwalitatief verkeer, connectie met de bezoeker te creëren.

Laten we samen jou merk bouwen